• Information

  • Information

Nyhetsflödet

Äntligen, nu kan vi för första gången presentera hemsidan i den utformning som är tänkt.

Som tidigare beskrivit i mail till er kommer den bestå av en öppen del, tillgänglig för alla och en sluten del som enbart innehåller information till medlemmarna. Inloggningsmöjligheter får ni i samband med denna publicering och skulle det inte fungera för er som medlem, kontakta oss på info@cmas.se så ordnar vi den detaljen.

Allt är inte klart direkt utan mycket återstår, men stommen är klar. Successivt kommer strukturen byggas på med mera information och mycket av detta kommer att bygga på bidrag från er medlemmar.

Så här långt har vårt intiativ tillsammans med er enbart mötts av lovord efter att föreningen bildades för knappt 6 månader sedan. Era kommentarer värmer.

Till vad som är planerat framöver sätter vi fokus på:

  • Evenemang Diggiloo i Vårgårda 5 juli
  • Teknikdagen med Forsbergs i Stockholm/Sollentuna 29 maj
  • Föreningsstämman på Rösjöns Camping i Sollentuna 30 maj
  • Teknikdagen med ALDE i Färlöv 23 augusti

Dags för intresseanmälan till Himmelsfahrtsträff på Concordefabriken, Asbach, Tyskland 12-16 Maj 2021

26 Augustii, 2020

Nu är vi 27 bilar anmälda. Skicka in din intresseanmälan till Bo Holmqvist med Namn, reg.nr, e-post boholmqvist@live.com Vi planerar för gemensam resa ned för dom som önskar. Programmet för träffen kommer i Mars enligt Concordefabriken, så fort vi vet mer återkommer vi. Vill du resa ned själv, vilket givetvis är helt ok, så meddela Bo detta. […]