• Information

  • Information

Nyhetsflödet

Under vår informationssida kommer vi att visa information om saker och ting som är av intresse för dig som enskild personlig ägare av en Concorde husbil och även gruppen.

Som tidigare beskrivit i mail till er kommer den bestå av en öppen del, tillgänglig för alla och en sluten del som enbart innehåller information till medlemmarna. Inloggningsmöjligheter får ni i samband med denna publicering och skulle det inte fungera för er som medlem, kontakta oss på info@cmas.se så ordnar vi den detaljen.

Successivt kommer strukturen byggas på med mera information och mycket av detta kommer att bygga på bidrag från er medlemmar.

Så här långt har vårt intiativ tillsammans med er enbart mötts av lovord. Era kommentarer värmer.

Det är svårt att planera möten som läget är idag med en ytterst aktiv pandemi i världen. Vårt fokus blir att hålla oss till de rekommendationer som FHM och regering kommer med.

Vi ser fram emot att allt fler blir vaccinerad, såväl i Sverige som i andra länder, vilket förhoppningsvis gör att det lugnar ned sig och slipper den tunga belastning som sjukvården fått stå ut med.

De ev. möten som är planerade framöver visas i kalendarium på höger sida.

Bra erbjudande på Diesel till alla CMAS medlemmar

24 maj, 2022

Vår styrelse med Steen Skov i spetsen har fixat bra avtal på Diesel. Logga in på CMAS medlemssida på Facebook för att ta del av detta exklusive erbjudande.