Välkommen till Cartec

  CMAS PRISLISTA CARTEC-20

  CARTEC Behandlingsinfo-20

  Cartecshop.se – professionella bilvårdsprodukter för proffs och entusiast!
  Officiell webbshop för Cartec Sverige.

  Hos oss på cartecshop.se finner du professionella produkter av högsta kvalitet för rengöring, vård och polering. Högkvalitativa produkter som ger oslagbara resultat – till konkurrenskraftiga priser.
  Vi har ett brett sortiment med allt från polermedel, trissor och polermaskiner till vinyl, vaxschampo, wheel cleaner och glasrengöring. Dessutom riktigt bra tillbehör.

  Cartec BV är ett i grunden holländskt företag som tillverkat förstklassiga produkter i egen fabrik i över 30 års tid. Vid utvecklandet av nya produkter lägger man stor vikt vid att produkten skall vara lättarbetad, säker att hantera och givetvis ge riktigt, riktigt bra resultat!
  Man är också mycket lyhörd för marknadens krav och önskemål och Cartec har alltid haft en nära dialog med sina kunder världen över
  Eftersom vi på Cartec Sverige själva är yrkesverksamma proffs i grunden kan du känna dig trygg med att vi vet att våra produkter är bland de bästa på marknaden. Vi säljer inget som vi inte själva använt oss av i egen verksamhet och Cartecs bilvårdsprodukter används dagligen av våra företagskunder i hela landet.
  Genom våra företagssäljares dagliga kontakt med våra kunder vet vi också precis hur och var våra produkter verkar bäst och vi har gedigen kunskap inte bara om våra produkter – utan också om alla de arbetsmoment och situationer som går hand i hand med bilvård.
  Vi vet också att olika faktorer kan ha olika påverkan beroende på t.ex. väder och miljö, ljussättning, tidsaspekter o.s.v.

  Kunskap som vi gärna delar med oss av!

  Funderar du exempelvis på vilket medel du ska använda? Eller hur du ska gå tillväga för att avlägsna klisterdekaler på ett effektivt och säkert sätt?
  Kanske är du osäker på vilket moment som bör föregå det andra vid polering?

  Eller har du kanske frågor kring Cartec i största allmänhet?

  Fråga oss, så lovar vi svar!
  Maila oss din fråga på

  support@cartecshop.se  eller

  facebook.com/Cartec.Sverige 

  Vi svarar alltid och vi svarar så snart vi bara kan.

  Vi kan vad vi säljer helt enkelt.

  Välkommen till oss!

  För mer info klicka här

  Skicka en förfrågan